Despre noi

Hydroagrifer

Compania noastra activeaza in domeniul agricol, in special in latura irigatiilor de o lunga perioada de timp, punandu-si la dispozitie serviciile cu profesionism si pasiune.

Compania noastra a conceput si realizat sisteme de irigatii pe intreg teritoriul tarii si a deservit clienti cu profesionalism si sevicii de cea mai inalta calitate, incepand de la mici intreprinzari particulari si clienti rezidentiali pana la ferme si mari intreprinzatori in domeniul agricol, realizand sisteme de irigatii de mare anvergura.

Sistemele de irigatii sunt atat de necesare in agricultura, mai ales prin prisma faptului ca in tara noastra este o clima foarte imprevizibila, dar si pentru a mari productia si pentru a obtine produse agricole de calitate.

Compania noastra lucreaza cu furnizori din tara si strainatate, special alesi sa putem sa va punem la dispozitie produse de calitate la un pret accesibil, astfel incat investitia sa poata fi amortizata in cel mai scurt timp, iar intretinerea sistemelor de irigat sa fie cat mai usoara.

Alegerea unei metode de irigat depinde de mulţi factori cum ar fi disponibilitatea de apă, morfologia şi asezarea solului, clima, apa, tipul de cultura, gradul de mecanizare a cultivarii. De aceea, compania noastra ofera consultanta avizata pentru clientii sai, ajutandu-i sa aleaga cea mai potrivita metoda de irigat si astfel sistemul de irigat realizat sa fie cat mai optimizat, cu costuri si pierderi cat mai mici.

Daca activati in domeniul agricol si doriti sa va imbunatatiti productia sau doriti sa va infrumusetati curtea rezidentei dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati prin una din metodele de contact puse la dispozitie. Suntem bucurosi sa va ajutam, sa va realizam un proiect sau sa va livram produse de calitate exact pentru nevoile dumneavoastra.